Saml Selv Web Hjemmeside eller Webshop

Hvordan det virker?


Hos CiemTech går vi op i kunde tilfredshed. Vi har derfor lavet en Webside / Webshop beregner til at beregne prisen på nemlig din hjemmeside og dens funktioner.

Vi har bl.a. en 30 dages prøveperiode på vores platforme, hvor man frit og kvit kan prøve vores websider og webshop platforme.
Hvis det ønskes, kan vi udvikle og integrere dine ønskede funktioner.

Vælger man vores 30 dages prøveperiode på vores hjemmeside eller netbutik platform, så sender vi en mail med din web-adresse, email og login indenfor 24 timer.

Vores Webbureau hjælper dig i gang med din webshop.

Vi arbejder professionelt med flere års erfaring på vores bage. Det betyder, at vi kan arbejde hurtigt for lige præcis din virksomhed og kan give dig professionelle og billige løsninger med høj service og levering.

Vores team er bestående af Web udviklere, Mediegrafikere, Multimediegrafikere mm. Vi har alle erfaring med UX / UI udvikling. Det giver dine kunder en “wauw” fornemmelse, da vi sørger for korrekte farver og elementer, når det kommer til brugeroplevelse og brugerflade, som gør, at dine kunder bliver længere på din webside eller webshop.

Hos CiemTech kan man også tegne et fast abonnoment for servicering, som web vedligeholdelse, opdatering, backup, opgradering og evt. møder.
Det giver frihed og lyst til at have fokus på sin egen tid. Tiden til at have fokus på netop din virksomhed, alt imens vi står for alt det tekniske.

Saml Selv din Webshop el. WebsideFunktionerWebhotel (Kan ikke fåes i prøveperioden)Andre Spørgsmål

I formularen efter “Næste”, kan man stille os flere spørgsmål eller krav

TotalDKK