Google My Business & Google Analytics

Google My Business & Google Analytics

Google My Business

Google Business er et værktøj, som fungerer godt til de fleste webshops. Det bruges til at styre præcis hvad potentielle kunder ser, når de søger efter din webshop. Du kan tiltrække nye kunder, ved at tilføje ubegrænsede billeder af dine produkter. Du får med dette værktøj også mulighed for at interagere med kunder via telefon, tablet eller computer. Det er nemt at arbejde med. Hvis der er ændringer, som fx nyt telefonnummer, ændrede åbningstider eller sågar ny lokation, kan du nemt redigere dette. Du får mulighed for at give dine kunder relevante oplysninger om din virksomhed. Der er også mulighed for at oprette indlæg med fx tilbud. Du bliver synlig på Google og Maps. Dette er selvfølgelig en vigtig del af ”SEO”. Lokale kunder vil finde dig hurtigere. Google Business er, ifølge CiemTech, et must for en webshop ejer.

 

Google Analytics

Google Analytics er også et fremragende værktøj til seriøse webshop ejere. Du vil kunne bruge dette værktøj til at målrette din markedsføring. Google Analytics giver dig de relevante statistikker om brugeradfærd på din webshop. Hvor mange besøgende, hvor kommer de besøgende fra, hvad laver besøgende på din side, hvad holder dem fra at købe og meget mere. Med andre ord, giver Google Analytics et billede, af hvor dit fokus skal være med hensyn til markedsføring.  Google Analytics er helt sikkert et værktøj som vi, i CiemTech, klart vil anbefale vores klienter at lege med.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *