Hosting af hjemmeside/webshop

Hosting af hjemmeside/webshop

CiemTech står også for hosting og servicering af hjemmesider og webshops. Med andre ord, kan du roligt slappe af, og overlade dit hjemmeside- eller webshop projekt til os. Vi udvikler, designer og hoster for dig. Når vi hoster din side, står vi sammentidigt for servicering. Dette betyder at vi sørger for backup og opdateringer løbende i forløbet. Det betyder også, at man som kunde altid kan kontakte vores support afdeling, som vil yde det bedste for at få et eventuelt problem løst.

Som noget nyt, bliver hosting nu også tilbudt til folk med nuværende hjemmeside. Det vil sige, at hvis du allerede har en hjemmeside, som du har fået udviklet et andet sted, eller selv har udviklet, kan vi hoste og servicere den for dig. Vi tilbyder attraktive hosting priser og attraktivt serviceniveau. Vi forstår at man som virksomhedsejer har travlt, og at det kan være et stress element selv at servicere sin hjemmeside. Vi varetager med glæde denne opgave, også hvis siden ikke er udviklet af CiemTech.

Hvis dette lyder som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Contact Us

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *