Abonnementspriser

Abonnementspriser

Først og fremmest, så er vi rigtig glade for, at du har valgt netop CiemTech Group, som din service webmaster og web hoster – vi håber, at vi lever op til dine forventninger. Der bliver dagligt arbejdet hårdt for netop dette.

Grundet øgede udgifter til drift og kabelleje, hævede mange af vores konkurrenter priserne først på året – vi holdte igen for at tilgodese vores gode og loyale kunder. Vi må se i øjnene, at vi nu må følge trop.

Det er vigtigt for os, at vi fortsat kan levere stabile forbindelser og yde en sublim service – derfor ser vi os nødsaget til at ensrette flere af vores abonnementer – med en lidt forhøjet pris. Det vil påvirke alle abonnementer under 99,- som stiger til 99,- par. mdr. dsv 1.188,- årlig.
(konkurrenter typisk 399,- og 599,- om måneden )

Jf. dansk lovgivning skal en abonnementsændring som denne, varsles med 30 kalenderdage. Du er som kunde berettiget til at opsige dit abonnement hos CiemTech Group med 14 dages varsel – uanset en eventuel bindingsperiode og uanset det normale opsigelsesvarsel.

Ved yderligere spørgsmål: support@ciemtech.com

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *