MobilePay på webshop

MobilePay på webshop

Mange webshopejere ønsker at have MobilePay på deres webshop. Dette kan være en dyr investering, hvis man selv går ud og laver en aftale med MobilePay. Nyopstartede virksomheder vælger ofte at droppe MobilePay pga prisen. Dette er ærgerligt, da MobilePay er en moderne og smart måde at betale på.

I CiemTech vil vi sætte dette til livs. MobilePay er så smart, at det ville være synd ikke at have det på sin webshop. Vi tilbyder vores kunder at lave en aftale på deres vegne. I stedet for et stort årligt beløb, skaffer vi en aftale, hvor du betaler pr transaktion i stedet. Dette er for mange en bedre løsning, da mange nyopstartede virksomheder ikke har midlerne til at lægge fx 10000,- årligt for at have MobilePay på deres side. Hvis din virksomhed skulle vækste, og der kommer gang i omsætningen, så er det altid muligt at få ophævet aftalen og selv lave aftalen med MobilePay. Vi står altid parat med rådgivning til vores webkunder, så i får den bedste og billigste løsning.

Vi fremlægger tallene for kunden, og så er det op til kunden at beslutte om denne aftale bedre kan svare sig for netop deres virksomhed.

Kunden er som altid i fokus. Jeres succes er vores succes.

 

OBS Nævnte ovenstående pris, er ikke den reelle pris, men et fagligt bud på, hvad det kan koste at have MobilePay.

Dansk Webhotel

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *