CiemTech Newsroom

Udfald på BYG server (Vi undersøger)

Posted on 4th Mar 2019 13:24:32

Vi er ved at undersøge årsagen til udfald på BYG serveren. Sagen opdateres løbende.

Read More

DK Hostmaster har ændret procedure for registrering af .dk domæner

Posted on 4th Mar 2019 13:23:53

Når du registrere et .dk domæne, så skal du bekræfte din registrering inden for 4 dage, ellers annulleres den uden refundering. Yderligere, så bliver .dk domæne registreringer ikke reseveret før at du har bekræftet registrering via den mail som DK Hostmaster sender kort efter registrering.

Read More

Squirrelmail udfasning - og hej til AfterLogic Webmail Lite

Posted on 4th Mar 2019 13:23:08

Squirrelmail er gammelt og det har ikke været videreudviklet i mange år, da dette er en sikkerheds risiko så bliver Squirrelmail udfaset. Vi har i dag tilføjet en ny webmail som hedder AfterLogic Webmail Lite, og som du kan finde når du vælger webmail, eller i højre top ved at klikke på din mail og derefter sætte stjerne ved AfterLogic Webmail Lite.

Read More

Gratis nye funktioner til din Webshop

Posted on 4th Mar 2019 13:22:39

For at gøre tingene nemmere for vores kunder, så har vi nu opdateret en ny tekst editor kvit og frit. Denne opdatering er nu tilgængelig på alle kontrolpanel som køre: CMS 1.6.1 (Professionel). Hvis du ikke er sikker på hvilken version du køre, så er du velkommen til at kontakte os på: support@ciemtech.com

Read More

Ledig stilling Salgspartner

Posted on 4th Mar 2019 13:21:57

CiemTech har et bredt samarbejde med førende leverandører af systemer, der kan integreres med vores løsninger. Desuden har vi et solidt samarbejde med flere designbureauer. Vi har valgt at samarbejde med de stærkeste partnere indenfor hver deres felt.

Read More

MobilePay på webshop

Posted on 4th Mar 2019 13:21:11

Mange webshopejere ønsker at have MobilePay på deres webshop. Dette kan være en dyr investering, hvis man selv går ud og laver en aftale med MobilePay. Nyopstartede virksomheder vælger ofte at droppe MobilePay pga prisen. Dette er ærgerligt, da MobilePay er en moderne og smart måde at betale på.

Read More

Abonnementspriser

Posted on 4th Mar 2019 13:20:37

Først og fremmest, så er vi rigtig glade for, at du har valgt netop CiemTech Group, som din service webmaster og web hoster - vi håber, at vi lever op til dine forventninger. Der bliver dagligt arbejdet hårdt for netop dette.

Read More

Hosting af hjemmeside/webshop

Posted on 4th Mar 2019 13:19:45

CiemTech står også for hosting og servicering af hjemmesider og webshops. Med andre ord, kan du roligt slappe af, og overlade dit hjemmeside- eller webshop projekt til os. Vi udvikler, designer og hoster for dig.

Read More

Google My Business & Google Analytics

Posted on 4th Mar 2019 13:19:06

Google My Business

Google Business er et værktøj, som fungerer godt til de fleste webshops. Det bruges til at styre præcis hvad potentielle kunder ser, når de søger efter din webshop. Du kan tiltrække nye kunder, ved at tilføje ubegrænsede billeder af dine produkter.

Read More

SEO tilbydes til alle. Bliv #1 på Google

Posted on 4th Mar 2019 13:18:21

Hvorfor er SEO vigtigt? Du står med en færdig webshop. Webshoppen er flot, sikker og overordnet tilfredsstillende. Du har dine produkter klar, og venter bare på, at folk begynder at købe.

Read More

Ny hjemmeside & webshop - Hvilke muligheder har jeg?

Posted on 4th Mar 2019 13:17:13

Håndlavet CMS: En CMS løsning er den mest populære måde at starte en hjemmeside eller webshop på. CMS står for "Content Management System". Det er en platform at opbygge hjemmesider på. Det kræver en smule erfaring at opbygge fra bunden, men er relativt simpelt selv at opdatere osv. Når din hjemmeside står færdig, får du adgang til et brugervenligt admin panel, hvor du selv kan lave nye opslag, opdatere din hjemmeside osv. CiemTech giver altid den nødvendige oplæring i at administrere hjemmesiden, efter hjemmesiden er opbygget.

Read More

Webudvikling - Altid en tilfredsstillende løsning

Posted on 4th Mar 2019 13:16:21

Der er mange gode grunde til at vælge CiemTech. CiemTech har over 10 års erfaring med webudvikling. Vi stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse, og det bedste resultat. Vi tager stort hensyn til den individuelle kundes behov.

Read More

Hvad er SEO og hvorfor er det vigtigt?

Posted on 4th Mar 2019 13:15:23

Search Engine Optimization eller SEO refererer til at man forbedre den position, som dit websted vises på søgeresultater, af steder såsom Google. I CiemTech undervurdere vi aldrig vigtigheden af SEO.

Read More

SSL Certifikat - Hvad er det?

Posted on 4th Mar 2019 13:14:22

SSL-certifikater giver sikker, krypteret kommunikation mellem et websted og en internetbrowser. SSL står for Secure Sockets Layer, protokollen, der giver krypteringen. SSL-certifikater installeres typisk på sider, der kræver, at slutbrugerne sender følsomme oplysninger over internettet som kreditkortoplysninger eller adgangskoder. Eksempel sider omfatter betalings sider, online formularer og login sider.

Read More

Firewall - Ny Sikkerhedsopdatering til nuværende kunder

Posted on 6th Jun 2013 08:28:35

Vi ruller et nyt firewall sikkerhedssystem ud til vores forskellige webshop og hjemme kunder.

Read More

Gratis App Udvikling

Posted on 5th Jun 2013 23:20:24

I anledning af de goder måneder vi har haft hos CiemTech, tilbyder vi gratis app udvikling til nuværende og nye kunder. Det eneste krav for at modtage dette tilbud er, at man i forvejen er Web kunde hos os eller kan blive det i perioden d. 26.10.2017 - 30.11.2017

Read More

Pris på app udvikling & hvad er forskellen!

Posted on 5th Jun 2013 23:10:35

Der er stadig mange misforståelser omkring appudvikling, især til mobil. Når vi går ind i en mobil verden, står mange virksomheder, som overvejer en mobil app, over for en fælles udfordring - hvad skal vi vælge?

Read More

Husk 3 ting når du overvejer & få udviklet en app

Posted on 29th May 2013 00:00:00

Privat, mindre erhverv eller større virksomhed, så er prisen en afgørende faktor, når det gælder udviklingen af en app. Men hvad koster det at udvikle en app? Det er ligeså svært at svare på som spørgsmålet ”Hvad koster et hus?” el. ”hvad koster en bil”.

Read More