Handelsbetingelser

KØB HOS CIEMTECH

For at handle på www.ciemtech.com skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

 

CiemTech gør SÆRLIGT OPMÆRKSOM på, at med mindre andet er nævnt, så er HOVEDSPROGET, i manualerne til de varer som CiemTech sælger, ENGELSK.

REKLAMATIONSRET

Dit køb er af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene returneret eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

CiemTech opfordrer kunden til at tage kopi/backup af samtlige data. CiemTech  kan ikke gøres ansvarlig for tabte data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af CiemTech måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning.

 

Der henvises i øvrigt til Købelovens § 78 for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

 

ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRET

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles CiemTech inden rimelig tid efter varens modtagelse.

 

Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

 

Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post eller indlevere den på vores adresse: Tobias Østergaard Østerbrogade 39, 1. TH, 7100 Vejle. Vi anbefaler i alle tilfælde, at De opretter en RMA-sag, da dette forkorter sagsbehandlingstiden væsentligt.

 

Produkter der reklameres over skal indsendes komplet. Det vil sige, at alle medfølgende kabler, læsbare medier og lignende der knytter sig til produktet der reklameres over, skal returneres sammen med det fejlbehæftede produkt.

 

CiemTech opfordrer kunden til at tage kopi/backup af samtlige data. CiemTech kan ikke gøres ansvarlig for tabte data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af CiemTech  måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning.

 

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til CiemTech udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

 

 

14 DAGES RETURRET

Hvis du ønsker, at benytte dig af fortrydelsesretten kan du læse om den her.

 

FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til CiemTech skal være forsvarligt indpakket.

 

Ved CPU’er, ram, harddiske m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

 

CiemTech anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til CiemTech. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

 

Alle produkter, der modtages fra CiemTech indpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.

 

ER DE I TVIVL

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler CiemTech, at De retter henvendelse til support@ciemtech.com eller på telefon 42830031.

 

KOMPATIBILITET

CiemTech kan ikke holdes ansvarlig for kompatibilitetsproblemer, som følge af ændringer i en konfiguration af CiemTech sammensatte komponenter.

 

CiemTech kan ikke holdes ansvarlig for kompatibilitetsproblemer mellem hardwareløsdele ved køb til selvmontering.

 

TILBAGESENDELSE AF VARER, SOM IKKE INDEHOLDER FEJL

 

Testgebyret er DKK 150,00 pr. halve time eksl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

 

 

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

 

BETALING

De mulige betalingsmåder er:

 

PayPal (MasterCard, Vista, m.m.)

Bank Overførelse (betaling indenfor 7 arbejdsdage)

Kontant (kun butikssalg)

PRISER, KONTRAKTER OG ILLUSTRERENDE BILLEDER PÅ HJEMMESIDEN

 

Alle priser er eksl. moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.

 

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

 

Alle kontrakter indgåes på dansk.

 

BEMÆRK: Der tages forbehold for at billeder som vises af varer på hjemmesiden kan afvige fra varens egentlige udseende.

Vi anbefaler kraftigt, at kunden selv henter information bl.a. i produktets beskrivelse eller internettet før køb.
Vi gøre opmærksom på at vi gengiver de informationer vores leverandører har fremsent til os ang. produkterne på siden.

SALG GENERELT

 

En bestilling slettes, såfremt den ikke er afhentet senest 7 hverdage efter bestillingen.

 

Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

 

ORDREBEKRÆFTELSE

CiemTech opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden. Vi vil derved anbefale du selv printer eller gemmer en kopi af selve ordrebekræftelsen, hvis opstår server problemer hos CiemTech .

 

AFBESTILLINGER

Ønsker du, at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Det vil sige, at hvis bestillingen er afgivet online, bør bestillingen ligeledes afbestilles online (kan udføres under “Bestilling Historie og Detaljer” i “Min Konto”) ved at tilføje en besked til os under feltet Vare. Såfremt du er lykkedes med, at afbestille din ordre online via Min Konto, så vil du modtage en bekræftelse på mail herom indenfor kort tid.

Har du valgt og betale via. Bank Overførelse og ikke PayPal uden vi modtager et beløb fra vedkommende, vil din ordre automatisk frafalde inden for 7 arbejdsdage som ”Fejl bestilling”. Vi anbefaler stærkt du alligevel kontakter os ang. din Afbestilling fremført ovenstående.

 

Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail med mærket “Afbestilling”. Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer / ordrereference fremgå.

 

 

CiemTech.com kan dog ikke sikre dig, at din bestilling kunne afbestilles herved, ring derfor til vores support på 42830031 for evt. spørgsmål herom el. til vores mail support­@ciemtech.com.